Portal sakura.si uporablja piškotke (eng. cookies), da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Več informacij o piškotkih..
Se strinjam
Ne strinjam

Delavnica za Žene

Sa naglaskom na partnerskim odnosima

Fizično, čustveno in metalno razstrupljanje ter iskanje moči, v delovanju na ženski način.

Kaj pomeni delovati na ženski način (v partnerskih, poslovnih in starševskih odnosih), da ob ohranitvi moči dosežemo cilj? Kako v sebi prepoznati naravni potencial in se nanj zanesti? Kaj sploh je ženska energija v naravi in kako se učiti iz nje? Kako priti v stik s sabo?

To je enodnevna delavnica, ki je namenjena razstrupljanju organizma, fizičnem, čustvenem in mentalnem razstrupljanju ter ozaveščenju ženske energije znotraj nas, oziroma učenju, kako delovati na ženski način. Ozavestile bomo področja, kjer izgubljamo energijo, zakaj pogosto igramo vlogo »žrtve«, zakaj ne moremo prepoznati svoj potencial, ter zakaj nas ne slišijo, kadar govorimo… Osnovne razlike delovanja na moški in ženski način v praksi. Namen delavnice je, da se poglobimo vase, ozavestimo telo, čustva, misli, da poiščemo prave vrednote, ki se nahajajo v nas in so temelj, na katerega se lahko zanesemo na naši življenjski poti.

Delavnica je sestavljena iz fizičnih vadb, ki so usmerjene k prebujenju in aktiviranju ženskih organov, ki učijo ozavestiti telo, in spodbujajo sprejemanje telesa, ter iz meditacij, v katerih boste razreševale nerazrešene odnose, in v katerih boste ozavestile svoj potencial. V skladu z načeli karmične diagnostike bomo poiskale blokade, ki nas ovirajo, da bi bile to, kar v resnici smo, ter jih preoblikovale (transformirale) in razrešile. Osvobodile se bomo raznih strahov, agresije, odvisnosti.

Cena: 70 eur
Delavnico vodi: Jelena Jonke Strojnik, terapevtka karmične diagnostike

Prijave na info@sakura.si