Portal sakura.si uporablja piškotke (eng. cookies), da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Več informacij o piškotkih..
Se strinjam
Ne strinjam

Meditacije ob ponedeljkih


Program za 19.10.2020.

Zbog novih odredbi i ograničenog broja okupljanja, lijepo vas molim za prijavu (viber 00385 98 717 452 ili info@sakura.si)

1. čakra
Vježbe za aktiviranje 1.čakre
Meditacija za 1.čakru: prihvaćanje


Temeljito delo na sebi skozi meditacije in čakre po načelu karmične diagnostike vsak ponedeljek. Srečanja so namenjena vsem, ki so se odločili prepustiti toku življenja ne da bi se upirali, vsem, ki so se odločili sprejeti življenje takšno, kakršno jim je namenjeno… ki želijo spoznati, zakaj so 'tukaj'… vsem, ki so se odločili prebuditi v jutrišnji dan svobodni in zadovoljni…


Glede na to, da samo branje knjig ter 'umsko' reševanje težav ne prinašajo trajnih rešitev, smo začeli s serijo ponedeljkovih meditacij, v katerih bomo s temeljitim (praktičnim) delom na sebi zajeli različne ravni našega bitja. Soočali se bomo s sabo skozi fizične, čustvene, mentalne in duhovne ravni. Delo bo temeljilo na načelih karmične diagnostike. Dotaknili se bomo vzrokov za težave in jih reševali skozi proces transformacije.

Vsaki čakri bomo skozi več srečanj namenili temeljito pozornost. Odkrivali bomo blokade, ki so povezane s posamično čakro, ozavestili in reševali blokade na posamični ravni. V meditacijah bomo ozaveščali, odpuščali, ozemljili, povezovali, se osvobajali strahov, odkrivali naše potenciale (zmožnosti). Naše ponedeljkove meditacije prinašajo neprekinjeno in poglobljeno delo na sebi, s tem pa tudi začetek procesa samoozdravitve in kakovostnejšega življenja vsakega posameznika.

Program posamičnega srečanja: fizične vaje za določeno čakro, dihalne vaje, sproščanje, meditacija, ki je namenjena določeni čakri,

Tematika, ki bo prisotna na vseh ravneh: partnerski odnosi, strahovi, težave v službi, odvisnosti, travme, vloga žrtve, starši, otroci, ženska energija, ponižnost in spoštovanje


Ponedeljek 19.00 - 20.30
Meditacije vodi Jelena Jonke Strojnik, terapevtka karmične diagnostike. Meditacija poteka v hrvaškem jeziku.
Cena posameznega srečanja: 7 evrov

info@sakura.si